NieuwsOranjefestival

19 april 14:30  Op dinsdag 27 April organiseert v.v. Maarheeze in samenwerking met de KNVB een heus Oranjefestival voor kinderen van 4 t/m 12 jaar (JO13). meer »


Nieuwe kleding jeugdafdeling

27 februari 21:30  Dankzij onze sponsoren Playfootball, Jump4Joy, Blescoaching en Boostwise konden we de gehele jeugdafdeling voorzien van nieuwe tenue's en presentatie pakken. Onze eigen jeugdspelers hadden zelf een eigen bijdrage geleverd door loten te verkopen van de Grote Clubactie. De top 3 verkopers presenteerde het totaal opgehaalde bedrag van 4748,30.meer »


VV Maarheeze stelt Erik Schaeken aan als nieuwe hoofdtrainer.

18 januari 18:15  Met ingang van het seizoen 2021-2022 wordt Erik Schaeken de nieuwe hoofdtrainer van VV Maarheeze. Twee maanden terug kondigde Erik aan na dit seizoen een punt te zetten achter zijn succesvolle voetbalcarrière. Maarheeze biedt Erik de kans om zich volledig te richten op zijn trainersloopbaan.meer »


Het is stil langs de lijn...

2 januari 18:30  Beste Leden, Vrijwilligers, Sponsoren en Supporters van VV Maarheeze, Zojuist hebben we het jaar 2020 achter ons gelaten, het jaar dat de geschiedenis in zal gaan als het jaar van de COVID-19-pandemie die de hele wereld heeft doen stilstaan. En zo ook onze vereniging… Vanwege het uitzonderlijke besmettingsgevaar werden we gedwongen om terug te gaan naar de basis van ons bestaan en werden wij als voetbalvereniging vanaf medio maart gedwongen om onze poorten te sluiten en om op die wijze ons steentje bij te dragen in het onder controle krijgen van het virus.meer »


Richard van de Kerkhof stopt bij VV Maarheeze

19 november 21:30  VV Maarheeze en Richard van de Kerkhof hebben in goed onderling overleg besloten om aan het einde van het lopende seizoen de samenwerking te beëindigen.meer »


Algemene ledenvergadering verplaatst naar 2021

6 november 9:30  Traditioneel gezien vindt de Algemene ledenvergadering van VV Maarheeze ergens in november plaats. Door de huidige maatregelen is het niet mogelijk om met meerdere mensen samen te komen. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!