NieuwsInternationaal Jeugdtoernooi

21 augustus 22:00  Op 4 en 5 September 2021 vind het Internationale Jeugdtoernooi plaats. Een recordaantal van 155 deelnemende teams uit geheel Nederland, Duitsland en Belgie hebben zich aangemeld.meer »


Voorbereiding selectie 2021/2022

17 augustus 17:45  Op dinsdag 10 augustus begon de selectie van VV Maarheeze aan de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Na een tweetal trainingen stond op zondag 15 augustus de 1ste oefenwedstrijd op het programma. Dit betekende voor zowel het 1ste als het 2de elftal een oefenwedstrijd om 13.00 uur thuis tegen Dvs. Vanwege de vakantieperiode werd het 2de elftal vandaag aangevuld met spelers van de 19-1 en het 3de elftal. Bedankt hiervoor mannen! VV Maarheeze 1 - Dvs 1, uitslag 3-1 (3-0). Onder warme omstandigheden en met het nodige publiek begon het vaandelteam vandaag op een prachtige grasmat de voorbereiding tegen Dvs uit Aalst. Na een afwachtend begin van beide teams kwam de wedstrijd na een minuut of 10 wat meer los. Beide ploegen probeerden verzorgd te voetballen, maar er werd veelvuldig onnodig balverlies geleden op het middenveld of op de helft van de tegenstander. Na ongeveer 20 minuten kwam Maarheeze via een terechte penalty op voorsprong, nadat Jordy van Zon werd neergehaald in het strafschopgebied. Sammy ging achter de bal staan en schoot de bal onhoudbaar binnen, 1-0. Maarheeze ging beter voetballen en na een goede steekbal vanuit het middenveld van Sammy kwam Remy oog in oog met de keeper van Dvs en hij schoot de bal keurig in de bovenhoek, 2-0. Dvs bleef voetballen vanuit achteruit, maar kwam nauwelijks tot het doel van Maarheeze. De organisatie stond goed en men werd dus ook weinig tot niet op de proef gesteld. Na een omschakelmoment rond minuut 35 ging Sjors Bukkems goed door aan de linkerkant en gaf een goede voorzet op Remy. Hij kon de bal eenvoudig intikken en de 3-0 kwam op het scorebord. Dit was tevens de ruststand. In de rust en gedurende de tweede helft werd er door beide teams veel gewisseld. Er gebeurde weinig tot niets meer en beide teams vonden het onder de warme omstandigheden wel welletjes. 10 minuten voor tijd werd er dan toch nog 1x gescoord. Een steekbal van het middenveld van Dvs werd achterin verkeerd beoordeeld en er volgde een overtreding in het strafschopgebied. Een terechte penalty en deze werd ook feilloos ingeschoten, 3-1. Dit was tevens de eindstand. Het 2de elftal verloor vandaag met 2-4 van Dvs. Na een vroege 0-4 achterstand werd er in de 2de helft toch nog een wedstrijd van gemaakt. De doelpunten werden gemaakt door Sem( penalty) en Terri. Na de wedstrijd werden er nog de nodige drankjes genuttigd in de kantine en zat de eerste week er alweer op. Komende week weer lekker trainen en a.s. zaterdag 21 augustus speelt het vaandelteam om 18.00 uur haar 2de oefenwedstrijd thuis tegen Braakhuizen 1. Tot dan!meer »


Oranjefestival

19 april 14:30  Op dinsdag 27 April organiseert v.v. Maarheeze in samenwerking met de KNVB een heus Oranjefestival voor kinderen van 4 t/m 12 jaar (JO13). meer »


Nieuwe kleding jeugdafdeling

27 februari 21:30  Dankzij onze sponsoren Playfootball, Jump4Joy, Blescoaching en Boostwise konden we de gehele jeugdafdeling voorzien van nieuwe tenue's en presentatie pakken. Onze eigen jeugdspelers hadden zelf een eigen bijdrage geleverd door loten te verkopen van de Grote Clubactie. De top 3 verkopers presenteerde het totaal opgehaalde bedrag van 4748,30.meer »


VV Maarheeze stelt Erik Schaeken aan als nieuwe hoofdtrainer.

18 januari 18:15  Met ingang van het seizoen 2021-2022 wordt Erik Schaeken de nieuwe hoofdtrainer van VV Maarheeze. Twee maanden terug kondigde Erik aan na dit seizoen een punt te zetten achter zijn succesvolle voetbalcarrière. Maarheeze biedt Erik de kans om zich volledig te richten op zijn trainersloopbaan.meer »


Het is stil langs de lijn...

2 januari 18:30  Beste Leden, Vrijwilligers, Sponsoren en Supporters van VV Maarheeze, Zojuist hebben we het jaar 2020 achter ons gelaten, het jaar dat de geschiedenis in zal gaan als het jaar van de COVID-19-pandemie die de hele wereld heeft doen stilstaan. En zo ook onze vereniging… Vanwege het uitzonderlijke besmettingsgevaar werden we gedwongen om terug te gaan naar de basis van ons bestaan en werden wij als voetbalvereniging vanaf medio maart gedwongen om onze poorten te sluiten en om op die wijze ons steentje bij te dragen in het onder controle krijgen van het virus.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!