Sponsoring

Het realiseren van onze doelstellingen (De club heeft zich tot doel gesteld om voetbalplezier te stimuleren voor jong en oud en om
met het 1e elftal van Maarheeze op een zo hoog mogelijk niveau te laten presteren) vraagt om zowel sportieve als maatschappelijke investeringen door eenieder die vv Maarheeze een warm hart toedraagt. Doelgerichte sponsoring van de vereniging is daarbij onontbeerlijk. Alleen met deze bijdrage is de vereniging in staat de noodzakelijke investeringen te doen. Van het resultaat, een optimale sportieve vrijetijdsbesteding binnen een aantrekkelijke tak van sport, profiteert uiteindelijk iedereen binnen de gemeenschap, in het bijzonder de leden, supporters en sponsoren.

Het is onze doelstelling om uw sportieve en maatschappelijke ondersteuning zo breed mogelijk aan de samenleving kenbaar te maken. Vertrouwen en respect, herkenning en erkenning zijn begrippen waarop wij zouden willen inzetten in onze relatie. Het doel is het opbouwen en continueren van een prettige en langdurige samenwerking. Wij gaan daar graag met u over in gesprek.

Huub van der Linden, voorzitter vv Maarheeze

Wilt u ons financieel ondersteunen door middel van sponsoring? U kunt uit de onderstaande mogelijkheden een keuze maken.

Hoofdsponsor V.V. Maarheeze.
Bijdrage, duur overeenkomst en vormen van reclameuiting in overleg met de sponsorcommissie vast te stellen.

Sponsorpakketten Goud, Zilver of Brons
In onderling overleg wordt een pakket samengesteld. Hierbij kan, afhankelijk van de grootte van het pakket waar uw voorkeur naar uit gaat, gekozen worden uit de volgende opties:

Reclamebord hoofdveld (evt. tussen dug-outs), Reclamebord jeugdsponsorpaal, Advertentie (meerdere formaten) in clubblad, Reclame op de website, Bedrijfsvermelding op scorebord & sponsorbord kantine, Bedrijfsvermelding boven kleedkamer, Bedrijfsvermelding met link op internetsite vv Maarheeze, Bedrijfsadvertentie (1/1 pagina) in clubblad “De Kalberger” (7/8 x per seizoen), Bedrijfsmailing/inlegvel via clubblad “De Kalberger” (1x per seizoen), Bedrijfsadvertentie op interne kabelkrant (tv-circuit) van vv Maarheeze (in kantine), Naams-logovermelding op vlag bij betreden veld door spelers voorafgaand aan wedstrijd Maarheeze 1, Omroepreclame tijdens thuiswedstrijden 1e elftal, Balsponsor (incl. bal en vermelding sponsorbord).

Losse sponsoropties

Uiteraard kunt u ook kiezen uit alleen één van bovengenoemde opties. Voor prijzen e.d., neem contact op met Peter van der Pas (zie beneden voor contactgegevens).

Overeenkomst.

De overeenkomsten (met uitzondering die van de hoofdsponsor) worden afgesloten voor minimaal 3 seizoenen en worden daarna telkens stilzwijgend voor één seizoen verlengd mits er een schriftelijke opzegging wordt gedaan tussen 31 mei en 15 juli.

Heeft u interesse, of wilt u meer informatie en/of onze sponsorfolder ontvangen over de sponsoropties? Neem dan gerust contact op met Peter van der Pas via de mail sponsorcommissie@vvmaarheeze.nl of telefoon (0621891423)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!