• Inning contributie seizoen 2023 2024:

  26 sep 2023
 • Inning contributie seizoen 2023 2024:

  Beste leden,

  De afgelopen tijd is het bestuur bezig geweest met het verbeteren van een belangrijk aspect binnen de vereniging, namelijk het innen van contributiegelden. Dit seizoen zullen we weer gaan werken met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken, herinneringen, en het verwerken van betalingen.

  Hoe werkt het precies?

  ClubCollect is een online facturatiemodule die onze vereniging ondersteunt bij het innen van contributiegelden. Vanaf dit seizoen ontvang je van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per e-mail, sms of per brief.

  Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je, afhankelijk van de instellingen van de vereniging welke betaalmethoden je gebruikt.

  Delen van gegevens

  Om de dienstverlening uit te kunnen voeren delen wij als vereniging enkele persoonsgegevens met ClubCollect, waaronder je naam, e-mailadres, woonadres, bankgegevens, telefoonnummer en het te voltooien betaalbedrag. Je persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciƫle doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking.

  ClubCollect

  verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening

  Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

  Wanneer

  De inning van de contributie zal plaatsvinden in de laatste week van september 2023 en de eerste week van oktober 2023.

  Automatische incasso worden eind september 2023 uitgevoerd.

  Er bestaat de mogelijkheid om via een e-mail naar onderstaand adres toestemming te geven om het bedrag per komend seizoen via automatische incasso van jouw rekening af te laten schrijven.

  Bij automatische incasso vervallen de administratiekosten, voor meer informatie, zie onze website.

  Heb je problemen om het bedrag te voldoen, kijk op onze website onder item lidmaatschap.

  Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben over de factuur of betaling, neem dan contact op met de penningmeester via het e-mail adres: penningmeester@vvmaarheeze.nl of info@vvmaarheeze.nl .

  Wij zijn erg blij met deze stap. Als jullie hier vragen over hebben, kunnen jullie de penningmeester altijd even benaderen. Ook als er tijdens het werken met ClubCollect vragen zijn, staat de vereniging hier altijd voor open.

  Met vriendelijke groeten,

  Het bestuur