• DFO'20 - Maarheeze 1 1-4 (0-2)

  28 nov 2021
 • DFO'20 - Maarheeze 1 1-4(0-2)

  Maarheeze speelde vandaag de uitwedstrijd tegen DFO'20. Nadat ze vorige week niet speelde moest men vandaag op een koude en regenachtige dag aantreden in Kelpen-Oler.
  Dan de wedstrijd. Maarheeze had veel de bal en de thuisploeg bleef compact op de eigen helft om met vlagen druk te zetten. Maarheeze kwam er een aantal keren goed door, maar de eindpass was onnauwkeurig en tot grote kansen kwam het niet. In de 20e minuut kwam dan toch de 0-1 op het scorebord na een doelpunt van aanvoerder en clubtopscorer Remy Verhoeven. Hij kreeg een goede steekbal van Joey van Hoof, bleef koeltjes voor de doelman en schoot de bal onhoudbaar binnen. Maarheeze wilde meer en in de 27e minuut kwam de 0-2 op het scorebord. Een afgeslagen bal uit de corner kwam voor de voeten van Ralf van Beek en hij schoot de bal keurig van een meter of 20 in de benedenhoek. Maarheeze dicteerde het spel en DFO'20 kwam nauwelijks voor het doel van onze uitstekende keeper Jarno Nijssen. Ruststand 0-2.
  Na de rust zakte het spelbeeld naar een heel matig niveau van beide kanten. Maarheeze werd slordig aan de bal en gaf in de 69e minuut een onnodige vrije trap weg na dom balverlies net buiten de 16-meter. De speler van DFO'20 krulde de bal over de muur, maar Jarno Nijssen tikte de bal goed uit de bovenhoek. Maarheeze leek gewaarschuwd, maar niets bleek minder waar. De corner tegen werd slecht weggewerkt en Mayco Verrijdt raakte de bal volledig verkeerd en de bal verdween in het eigen doel. In de 70e minuut viel de 1-2. Maarheeze moest nu opletten dat ze niet weer tegen een treffer aan zouden lopen om weer opnieuw te moeten beginnen. In de 77e minuut kwam na een goede onderschepping de bal bij Remy Verhoeven. Hij ging op snelheid door, kapte zijn directe tegenstander uit en schoot de bevrijdende 1-3 tegen de touwen. DFO'20 moest meer ruimte weggeven en dit resulteerde in de 82e minuut na een goed uitgespeelde aanval in de 1-4 door de sterk ingevallen Berhan Yigitol. De wedstrijd was gelopen en Maarheeze kreeg nog 1 goede mogelijkheid via Berhan Yigitol, maar zijn inzet werd van de doellijn gehaald en de stand bleef 1-4. Geen goede wedstrijd, maar wel de drie belangrijke punten.
  Nu is het afwachten wat er de komende weken gaat gebeuren. Namens iedereen van vv Maarheeze blijf allemaal gezond en hopelijk zien we elkaar weer snel langs het veld en in de kantine. Het voetballen zonder toeschouwers is toch anders dan met onze fanatieke en trouwe aanhang. Hopelijk tot snel!

  Opstelling: Nijssen, Verton( 86e Hulsbosch), Dirkx, Claassen, Bukkems, Verrijdt( 86e v/d Weijden), van Beek(78e v. Velthoven), v/d Sloot, Verhoeven(86e Baudion), van Zon, van Hoof(70e Yigitol)

  Groetjes de coach.