• Energiecoörperatie de Romrijten

  30 jan 2023
 • Wellicht heb je het al gelezen in de krant: tegen eind van dit jaar wordt gestart met de realisatie van Zonnewei De Raak en via Energiecoöperatie De Romrijten gaat onze vereniging meeprofiteren van de opbrengsten!

  Hierdoor kunnen we onder andere investeren in energiebesparende maatregelen zodat we de stijgende energielasten het hoofd kunnen bieden. Onze energietarieven staan nog vast tot eind 2023. Zonder maatregelen gaan onze energielasten tot 50 euro per lid omhoog en dat willen we graag voorkomen!

  Daarom roepen we iedereen op om nu Vriend van De Romrijten te worden! Je wordt dan lid van Energiecoöperatie De Romrijten zonder verdere verplichtingen of beperkingen. De coöperatie heeft leden nodig om te voldoen aan de subsidie-eisen voor zonneparken. Je eenmalige bijdrage komt ook ten goede aan jouw vereniging.

  Om Vriend van De Romrijten te worden hoef je geen lid te zijn van een sportclub. Ook jullie vrienden en bekenden kunnen ons (VV Maarheeze) dus steunen. Wil je ons helpen door buren, opa’s en oma’s, familie en vrienden te vragen om ook jouw vereniging te steunen door Vriend van De Romrijten te worden?

  Draag bij aan verduurzaming van onze sportvereniging(en) om de stijging van onze energielasten te beperken en schrijf je snel in!

  www.energiecooperatiederomrijten.nl

  Bedankt namens Voetbalvereniging Maarheeze.