• Erik Schaeken nieuwe hoofdtrainer

    18 jan 2021
  • Met ingang van het seizoen 2021-2022 wordt Erik Schaeken de nieuwe hoofdtrainer van VV Maarheeze. Twee maanden terug kondigde Erik aan na dit seizoen een punt te zetten achter zijn succesvolle voetbalcarrière. Maarheeze biedt Erik de kans om zich volledig te richten op zijn trainersloopbaan.

    Bij VV Maarheeze gaat Erik aan de slag met een jonge selectie met veel kwaliteiten. “Maarheeze heeft de doelstelling om in de komende jaren mee te doen voor de prijzen. Samen met een bekwame staf deze groep beter maken, is voor mij een logische uitdaging”. Verder beschikt deze club over een zeer actieve jeugdopleiding. “Mijn ervaringen als jeugdtrainer bij De Valk en Valkenswaard breng ik graag in.” Zo wordt de doorstroming gerealiseerd om langjarig met een stabiele selectie te presteren. “Dat presteren hier samen moet gaan met gezelligheid, maakt dat ik me hier snel thuis zal voelen” aldus de nieuwbakken hoofdtrainer.
    Voorzitter Huub van der Linden stelt vast dat in de afgelopen periode hard is gewerkt in het vinden van een geschikte hoofdtrainer. Met Erik Schaeken (35 jr) krijgt Maarheeze een gedreven didactisch sterke trainer die als voetballer het maximale uit zijn carrière heeft gehaald. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Erik deze lijn doortrekt in zijn trainerscarrière.