• Jeugdafdeling van vv Maarheeze is VERHEUGD , ENTHOUSIAST EN SUPER TROTS !

  21 mei 2024
 • Jeugdafdeling van vv Maarheeze is VERHEUGD , ENTHOUSIAST EN SUPER TROTS !⁹

  Op de achtergrond zijn ze afgelopen seizoen druk bezig geweest om een vernieuwde sponsorgroep samen te stellen voor onze jeugdafdeling.

  Daar zijn ze gelukkig enorm goed in geslaagd !

  Volgend seizoen krijgen alle jeugdspelers een nieuw wedstrijdtenue en een nieuw presentatiepak alsmede een nieuwe tas.

  Nieuw is dat Jumbo Maarheeze de komende 5 seizoenen op de borst van alle jeugdspelers zal prijken. Op zowel de wedstrijdshirts en trainingspakken zal het logo van Jumbo komen te staan. Paul en Marjon Houben waren meteen enthousiast en hebben niet lang na hoeven te denken om zich als hoofdsponsor van de jeugdafdeling voor de komende 5 jaar aan onze vereniging te binden.

  Van de Graft accounts en belastingadviseurs uit Beek en Donk staan op alle broeken! Danny Boelens (een enthousiaste trainer uit eigen gelederen) is daar werkzaam en vond het al snel een leuke en goede stap voor het bedrijf om zich ook buiten hun eigen regio een beetje in the picture te zetten.

  De andere 3 sponsoren zijn Play Football welke samen met De stichting Mares voor Jeugd , oftewel de organisatie achter Play Football dagen samen op de achterkant van alle shirts en trainingspakken zal te zien zijn. Play Football is al jaren (ook nog als Verest sport) trouwe partner en voor Bram van der linden was het een vanzelfsprekendheid dat ook zijn logo op de shirts en pakken zou verschijnen. Ronny Pijnenburg sluit zich daarbij aan, en heeft sinds de oprichting van de stichting dit altijd voor ogen gehad. Iets terug doen voor de jeugd van VV Maarheeze en dat doen we op deze manier naast onze activiteiten nu ook in de vorm van sponsoring.

  Jump 4 Joy die na de afgelopen 4 jaar als Hoofdsponsor al aanwezig is geweest op alle pakken en shirts ook de komende 5 jaar aanwezig zal zijn op alle shirts en pakken.
  Voor Arthur Jobse was het geen lastige keuze. Hij is vaak te vinden op en naast het veld en mede door de samenwerking die we als vereniging met hem hebben voelt het voor hem weer erg goed om ook daar weer een bijdrage aan te leveren.

  De oude tenues en pakken en tassen worden duurzaam hergebruikt en geschonken aan alle jeugdleden zodat ze vanaf volgend seizoen ook een een kwalitatief goed en net trainingspak en tenue kunnen komen trainen.

  Via deze weg willen we dan ook de sponsoren die na dit jaar niet meer terugkeren op de shirts en pakken ; boostwise en blescoaching, hartstikke bedanken voor de steun als sponsor de afgelopen 4 seizoenen.

  Dus vandaar de titel : VERHEUGD , ENTHOUSIAST EN SUPER TROTS !

  Op de foto zien jullie die de sponsoren die de contracten ondertekenen : vlnr Marjon Houben en Paul Houben (ondernemers Jumbo Maarheeze), Danny Boelens (van de Graft accountants en belastingadviseurs) , Arthur Jobse (eigenaar Jump 4 Joy luchtkussenverhuur) Ronny Pijnenburg (voorzitter Mares voor jeugd , organisatie Play Football dagen) Dennis Clijsen (voorzitter sponsorcommissie en secretaris vv Maarheeze) Bram van der Linden (eigenaar Play Leende specialist in Voetbal en Hockey aanverwante artikelen).

   

  Jeugdafdeling van vv Maarheeze is VERHEUGD , ENTHOUSIAST EN SUPER TROTS ! 2

  Jeugdafdeling van vv Maarheeze is VERHEUGD , ENTHOUSIAST EN SUPER TROTS ! 1