• VV Maarheeze stelt Niels Roijakkers aan als nieuwe hoofdtrainer.

  5 dec 2023
 • VV Maarheeze stelt Niels Roijakkers aan als nieuwe hoofdtrainer.

  Met ingang van het seizoen 2024-2025 wordt Niels Roijakkers de nieuwe hoofdtrainer van VV Maarheeze. Binnen een maand na de aankondiging dat hij SVSH na dit seizoen gaat verlaten, geeft Niels zijn woord aan competitiegenoot VV Maarheeze.

  Somerenaar Niels Roijakkers (36 jaar) is al vele jaren actief in het trainersvak. Gestart bij SV Someren is hij in 2018 overgestapt naar SVSH. Inmiddels is Niels aan zijn zesde seizoen bij SVSH bezig. Met een kampioenschap en meerdere periodetitels op zak is SVSH onder leiding van Niels erg succesvol. Iets dat bij VV Maarheeze niet onopgemerkt is gebleven.

  Bestuurslid Huub Timmermans bevestigt dat VV Maarheeze met Niels Roijakkers de gewenste hoofdtrainer heeft weten te strikken. “Met Niels komt een jonge ervaren trainer voor de groep die onze selectiespelers motiveert om als team te presteren.”

  VV Maarheeze is voor Niels een mooi vervolg van zijn trainerscarrière. “Met een jonge selectie met veel potentie en een actieve jeugdafdeling biedt Maarheeze mij een nieuwe kans om maximaal te presteren. Daarbij heb ik vanaf het eerst gesprek een goed gevoel bij deze club. Iets dat voor mij belangrijk is.”

  Timmermans geeft aan dat dit gevoel wederzijds is. “We zijn een echte dorpsclub waar naast prestaties ook sportiviteit en gezelligheid belangrijk zijn. Niels heeft al bewezen in deze entourage goed te kunnen werken.”

  Op de meegestuurde foto bestuurslid Huub Timmermans (l) en trainer Niels Roijakkers (r).

  VV Maarheeze stelt Niels Roijakkers aan als nieuwe hoofdtrainer.